گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مقاومت اسلامی عراق: به ۳ پایگاه نظامی آمریکا حمله کردیم

مقاومت اسلامی عراق یکشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که به سه پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه حمله پهپادی انجام داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  در بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است: مجاهدان مقاومت اسلامی عراق در ادامه رویکرد مقاومت خود در برابر نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در عراق و منطقه و در پاسخ به کشتار مردم غزه به دست رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز یکشنبه با استفاده از پهپاد، چهار پایگاه دشمن شامل سه پایگاه در سوریه (الشدادی، الرکبان و التنف) و یک پایگاه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین (تأسیسات دریایی زِولون) را هدف قرار دادند.

در همین رابطه روزنامه واشنگتن پست به نقل از یکی از مقامات ارشد مقاومت اسلامی عراق مسئولیت حمله پهپادی به پایگاه نظامی در مرز اردن و سوریه که به کشته‌شدن سه نظامی آمریکایی انجامید را بر عهده گرفت.

این مقام ارشد مقاومت اسلامی عراق، گفت: همان‌طور که پیشتر هم گفتیم، اگر آمریکا به حمایت از اسرائیل ادامه دهد، درگیری‌ها تشدید خواهند شد. همه مواضع آمریکا در منطقه برای ما اهداف مشروع هستند و ما به تهدید‌های آمریکا برای پاسخ به عملیات‌هایمان اهمیتی نمی‌دهیم.

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» آمریکا یکشنبه گزارش داد که در یک حمله پهپادی شبانه به یک پایگاه کوچک آمریکایی در اُردن، سه سرباز ارتش ایالات متحده کشته و ۲۵ نفر از نیرو‌های نظامی آن زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، کشته شدن سه آمریکایی در «برج ۲۲» در اردن در نزدیکی مرز با سوریه، تشدید قابل توجه وضعیت متزلزل در خاورمیانه را نشان می‌دهد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر